Організація технологічного процесу приготування покривного ґрунту для вирощування печериць дала можливість зробити хорошу структуру покрівельного ґрунту. Продукція торф’яного покрівельного ґрунту виготовляється на базі вітчизняного низинного і верхового торфу. Сировина піддається постійному якісному контролю у виробничій лабораторії та аналізу в зовнішніх лабораторіях і станціях.
Виробничий процес у міру можливості найкоротший, з дотриманням найвищого рівня гігієни, щоб уникнути зараження покривної суміші патогенними мікроорганізмами, які могли б зашкодити грибниці печериць і знизити врожай. Торф копається в екологічно чистій зоні. Потім він перевозиться на автомобілях в виробничий цех, де переробляється. Весь процес контролюється технологом, який відповідає за якість продукції.